Marianne Mac
Aro Ha_0986.jpg

OM MARIANNE

 
 

VISSTE DU AT KVINNER I GJENNOMSNITT BRUKER 20% AV GARDEROBEN SIN 80% AV TIDEN?

Jeg vil gjerne hjelpe deg med å finne dine beste farger og din beste stil, og gi deg råd om hvordan du kan shoppe, både i din egen garderobe og ute i butikkene, slik at garderoben din etter hvert kun består av plagg du føler deg fin i og har lyst til å bruke.

Jeg er sertifisert imagekonsulent fra Color Me Beautiful (USA) og Colour me Beautiful (UK) innen farge, stil og makeup. Jeg er også sertifisert imagekonsulent fra The Winning Image/Inga van Zalm (NL) og har tatt flere kurs med Tini Owild (DK). For tiden samarbeider jeg med Astri Thomas. Jeg gjør fargekonsultasjoner, stilkonsultasjoner, legger makeup, rydder i garderober og assisterer på shoppingrunden. Jeg har både enkeltkunder og grupper, privat og business.

Ellers har jeg kunnskap om fargelære fra malekurs ved Nydalen Kunstskole, og kjennskap til søm etter sykurs med Veronika Glitsch. Jeg har alltid vært over gjennomsnittet opptatt av farge, stil og image. Jeg tok selv min første fargeanalyse da jeg var 15 år, på slutten av 80-tallet.

Jeg er også utdannet siviløkonom (NHH) og filosof (UiO), og har jobbet i offentlig administrasjon og som coach/gruppeleder på kurs i kommunikasjon og ledelse ved Dale Carnegie. Jeg snakker flytende norsk og engelsk, og setter stor pris på å treffe kunder med ulik bakgrunn.

Ha en fin dag!
Marianne