Marianne Mac

NETTBUTIKK

 

Velkommen til nettbutikken!

 Produktene her er blant de jeg bruker i studio. Bestill gjerne via nettbutikken, eller send en e-post til mariannemacc@gmail.com

 
 

BALANCING MOISTURE REMEDY

BALANCING MOISTURE REMEDY

585.00

Beskytter huden og gjenoppretter en jevn og balansert hud med denne ultra beroligende fuktighetskrem som fjerner rødhet, reduserer hyperpigmentering og beskytter mot fremtidig oksidativ skade.

Anbefales for:
Alle hudtyper, spesielt sensitiv hud.

Aktive Ingredienser: 
Peony og Goldenrod Extracts – Peoner er anti-inflammatorisk som hemmer både lipidperoksidasjon og forstyrrelser i melaninprodusjonen. Gullris reparerer huden ved å styrke vev og forbedre elastisiteten og fastheten. Sammen forbedres hudens glød ved å fjerne eksisterende hyperpigmenteringer og virke forebyggende mot nye.

Sunflower Seed Oil – lettabsorbert kaldpresset olje fra solsikkefrø. Rik på vitaminer og fettsyrer. Inneholder helende vitamin E som forhindrer arrdannelse. Bedrer inflammatoriske tilstander som akne og eksem samt generell rødhet av huden.

Bisabolol – Hentet fra den essensielle oljen av kamille. Beroligende og ofte brukt i produkter beregnet for sensitiv hud på grunn av sine anti-inflammatoriske helende og anti-bakterielle egenskaper.

Aloe Vera – Forbedrer hudens fuktighet og gir sterke anti-inflammatoriske fordeler. Fungerer som et beskyttende skjold mot miljøgifter ved å holde på fuktighet og reparere skader på epidermis.

Hyaluronsyre – Tiltrekker og binder vann til huden. Opprettholder fuktighetsnivået og forhindrer transepidermalt vanntap.

Dette produktet er fri for: fargestoffer, parfyme, parabener, gluten, nøtter og soya.

Bruk:
Påfør huden etter rens og toning. Legges over Corrective Soothing Serum for best resultat.

Add To Cart