Marianne Mac

BLOGG

 

Velkommen til min blogg!

Her deler jeg av mine erfaringer og spennende oppdagelser i en verden av farger, linjer og design.

 
 

HVORDAN KAN DU SOM MANN KLE DEG SLANKERE?

 
 

Skjorter/T-skjorter:
Unngå tydelige mønstre som for eksempel ruter. Heller ton i ton striper vertikalt.
2-3 knapper åpne i halsen. Strikkegenser i V. Mørkere farger (men om du ikke kler svart, så gå for eksempel for marine/koksgrått). Ha skjorten over buksen, og kjøp evt. skjorte med en liten splitt i siden.

Shorts (og bukser):
Ikke bruk helt rette shorts, ha heller litt vidde i siden. Bruk mørke farger, og ikke ha tydelige utstående lommer. (Ta heller med en veske til bilnøkler, lommebok og alt det andre som gir økt vekt…) Av stoffer bør ikke lin og jeans-stoff velges. Gabardin og myk bomull er bedre.

Hvilke sko skal du velge? 
Til shorts er det best med sandaler (uten sokker inni!), eller mokkasiner. Bruker du over str. 47, må du ha rett kant foran på skoen. Har du liten fot, kan du gå med spiss tå, for å forlenge foten. Har du midt i mellom, kan du bruke avrundet skotupp. Høye heler passer stort sett ikke til menn, med mindre du er rock stjerne eller Stordalen. Før kl. 18 er det brune sko som gjelder, etter kl. 18 er det sorte sko (eller midt på dagen hvis det er kjole og hvitt… Husk de svarte skoene når du skal gifte deg med en nydelig pyntet brud som har lang hvit kjole…)

Hvilken veske skal du velge for å se slankere ut?
Velg en veske som ligger litt inntil kroppen (og ikke en med stor vidde). Velg en mørkere farge på vesken (for eksempel marine eller mørk brun). Et eksempel på et vellykket antrekk til en mann som ønsker å kle seg slankere: Jakke og bukse ton i ton marine. Vertikale striper i skjorten. Mørke sko og flat veske er pent til.

 
Mann