Marianne Mac

BLOGG

 

Velkommen til min blogg!

Her deler jeg av mine erfaringer og spennende oppdagelser i en verden av farger, linjer og design.

 
 

BLONDER, PASTELLER, BLOMSTERTRYKK OG STORE FEMININE SMYKKER

 
 

Dette er noen av vårens romantiske trender. Er dette noe for deg? Hvis ikke, finnes det et hav av andre muligheter, som ‘akromatiske’ klær i svart, hvitt og grått, klær i knallfarger og plagg med grafiske trykk. Det viktigste er at klærne dine passer godt med din personlighet og din livsstil, at de sitter fint, og at alle fargene i garderoben harmonerer med deg og med hverandre.

Det kan kanskje være spennende å legge til ett og annet trendy plagg som bryter med den stilen som dominerer i din garderobe? Slik kan du gi dine antrekk ‘kant’. Det tilførte plagget kan f.eks. være romantisk eller ‘rocka’, bohemsk eller sporty, naturlig eller klassisk. Hvordan ser din garderobe ut? Og hvordan vil du bruke de nye trendene til å friske opp garderoben din, og gi den kant?

 
Kvinne