Marianne Mac

BLOGG

 

Velkommen til min blogg!

Her deler jeg av mine erfaringer og spennende oppdagelser i en verden av farger, linjer og design.

 
 

STIL UANSETT ALDER

 
 

Alle har vi noe vakkert ved oss. Hva er det vakreste ved deg? Er det øynene eller håret, smilet eller kanskje hendene? Fremhev dette, uansett alder.

Mange av mine kunder er over 40, og lurer på hva de skal tenke på for å kle seg stilig uten at de blir for gammelmodige. Og også uten at de blir alt for ungdommelige. De vil for all del ikke bli for stive og forretningsmessige, men heller ikke for trendy.

Kjenner du deg igjen? Velg da kun å følge noen av de seneste trendene når det gjelder farger, klesstil, hår og makeup, bare de som kler deg godt. Og i stedet for å få nye idéer fra et moteblad, kan det være inspirerende å følge klesstilen til flotte voksne damer som Helena Cristensen, Michelle Obama, Diane Keaton, Helen Mirren, eller Astri Thomas (som er med meg her på bildet).

Det viktigste, uansett alder, er at klærne sitter fint i forhold til din kroppsfasong, eller at du finner en dyktig skredder :). Og antrekket må representere din stilpersonlighet (bohemsk, klassisk, naturlig osv.). Plaggene bør være av god kvalitet (fine sømmer, stoff som ikke nupper), uten at de må være dyre, og de skal kjennes behagelige mot huden. Og selvsagt passe godt med nettopp din livsstil.

Men, som moteikonet Iris Apfel sier:

«If you put something together and it doesn’t look so good, the fashion police are not going to come take you away. And if they do, you might have some fun in jail»
 
Kvinne