Marianne Mac

BLOGG

 

Velkommen til min blogg!

Her deler jeg av mine erfaringer og spennende oppdagelser i en verden av farger, linjer og design.

 
 

PONCHO – SENSOMMERENS HOTTESTE PLAGG

 
 

Har du vært på shopping og oppdaget sesongens bestselger: ponchoen? Jeg har funnet meg en jeg liker veldig godt fra det italienske merket Spadafora. Den har akkurat den fargen (varm brun) og stilen (a-fasong) jeg liker.

Ponchoen er et fantastisk praktisk plagg å ha ute om morgenen og på kvelden nå som det er begynt å bli litt kjøligere. Eller den kan brukes over kåpen på de ekstra kalde dagene.

Min har jeg fått tak i på Bentestova i Vika Terrasse. De hadde også flotte ponchoer på Aphru (se bildet) og på Trent & Trent på Paléet. Også Michael Kors på Steen & Strøm har noen fine med flettemønstre.

Ponchoen er et utrolig anvendelig plagg, den passer til det aller meste. Den kan brukes til bukser, såvel som til skjørt og kjoler.

Skal du også investere i en vakker poncho? Jeg gleder meg til å ta i bruk min. Lykke til på poncho-jakt 

Sensommerhilsen fra
Marianne

 

 
Kvinne