Marianne Mac

BLOGG

 

Velkommen til min blogg!

Her deler jeg av mine erfaringer og spennende oppdagelser i en verden av farger, linjer og design.

 
 

SHOPPING OG GARDEROBE – FINN DINE BESTE FARGER

 
 

Dine såkalte signaturfarger er blant de fargene som gjør at du stråler mest. Og det fine ved disse fargene er at du alltid dem med deg, for de er fargene på dine lepper, nyansene som best matcher fargen på dine kinn, de fargene som skaper spill i håret ditt, for ikke å snakke om de ulike fargene du finner i øynene dine. De aller fleste har en mørkere ring som avgrenser iris. Denne fargen er veldig fin å bruke som basisfarge i garderoben -for eksempel til sko, jakke, veske og kåpe. Hårfargen din er også veldig fin å bruke til basisplagg, for den trekker blikket opp fra plagget, og til håret som jo er rundt ansiktet ditt -der du ønsker oppmerksomheten (se bildet). Eller prøv topper, jakker, skjerf eller smykker i øyenfargen, leppefargen og kinnfargen. Du vil raskt merke at disse signaturfargene får deg til å se frisk og sunn ut. De er vakre og tidløse farger å investere i -essensielle når du skal bygge en både anvendelig og svært kledelig garderobe.

 

 
Kvinne