Marianne Mac

BLOGG

 

Velkommen til min blogg!

Her deler jeg av mine erfaringer og spennende oppdagelser i en verden av farger, linjer og design.

 
 

FARGER TIL HØSTGARDEROBEN?

 
 

Nå er den vakre høsten snart her, og jeg har laget en såkalt ‘mood board’ med oversikt over mine favorittfarger for tiden. Det er lett som bare det – kanskje du vil lage en slik du òg? Her har jeg klippet ut yndlingsfargene mine fra blader, og limt dem på et ark. Så har jeg plukket ut min aktuelle fargepalett fra arket: to nøytrale farger som passer med alle de andre (sand og brunt), tre hovedfarger til resten av basisplaggene mine (elfenben/krem, grågrønt og kornblått), og deretter fire tilleggsfarger for å skape liv og friske opp i antrekkene (rosa, lyseblått, blågrønt og gull).

Jeg gleder meg veldig til å sette sammen antrekk i disse fargene utover høsten. Hvilke er dine favorittfarger? Finn ut hvilke farger du vil bruke utover høsten ved å lage en ‘mood board’ du også… Det er mye enklere å få en velfungerende garderobe når du legger en slik plan. Lykke til!

Hvis du vil ha hjelp til dette, kan du selvfølgelig komme og få fargeanalyse med fargepalett, da finner jeg dine 40 beste farger, og hjelper deg med å finne basisfarger mm til garderoben.

En tidlig høsthilsen fra
Marianne

 

 
Kvinne