Marianne Mac

BLOGG

 

Velkommen til min blogg!

Her deler jeg av mine erfaringer og spennende oppdagelser i en verden av farger, linjer og design.

 
 

HVA MANGLER DU I GARDEROBEN?

 

I dag har jeg sortert klærne mine inn i ulike kapsler – som er overlappende, og tatt bilder av dem. Dette betyr at alt passer med alt innenfor en kapsel/innenfor et bilde, og at det meste innenfor én kapsel også passer med andre plagg i en annen kapsel.

Tar du bilder av dine kapsler? Jeg hjelper deg gjerne med å sortere og ta bilder dersom du ønsker dette! Hvis jeg mangler inspirasjon en morgen, kan jeg enkelt bla i bildene mine, og finne noe jeg liker, og som er koordinert.

Og ved å lage kapsler, finner jeg også ut nøyaktig hva jeg mangler, og da blir det enkelt å shoppe.

Her har jeg satt sammen den enkleste form for kapsel: 6 topper, 4 underdeler, 2 jakker, 2 par sko. Ut fra disse 14 plaggene kan jeg skape 96 ulike antrekk! Jeg har brukt 2 basisfarger som passer sammen (sjokolade og lys marine). Da gjenstår det bare å finne tilbehør som spriter opp antrekket, å legge en passende make up, og fikse håret!

En slik kapselgarderobe kan utvides med mønstrete plagg som tar opp i seg én av de to basisfargene, eller med plagg i andre farger som passer med begge de to basisfargene. 

Og, etter hvert kan flere kapselgarderober knyttes sammen!

 
Kvinne