Marianne Mac

BLOGG

 

Velkommen til min blogg!

Her deler jeg av mine erfaringer og spennende oppdagelser i en verden av farger, linjer og design.

 
 

HAR DU EN 'KAPSELGARDEROBE'?

 
 

Hva er en kapsel-garderobe? Det er en samling klær og tilbehør der alt passer med alt. Dette er veldig praktisk både til hjemmebruk og når du skal pakke kofferten. Du trenger rett og slett færre klær når alt harmonerer, så dette er en metode for å spare både tid og penger.

En ‘kapsel’ kan f.eks. bestå av 4 underdeler (bukser/skjørt), 6 overdeler (skjorter/bluser/T-skjorter), 2 jakker/cardigans og 2 par sko. Velg nøytrale farger som kler deg. Da får du 96 ulike antrekk! Hva mangler du for å lage en slik nyttig garderobe? Lag en handleliste for å unngå bomkjøp. Slik får også du en velfungerende kapsel-garderobe, og du kan glede deg til raskt og enkelt å kle på deg hver morgen. Lykke til!

Beste hilsen

Marianne

 
Kvinne