Marianne Mac

BLOGG

 

Velkommen til min blogg!

Her deler jeg av mine erfaringer og spennende oppdagelser i en verden av farger, linjer og design.

 
 

HVA ER DIN STILPERSONLIGHET?

 
 

Image og klesstil skal vise de beste sidene ved din personlighet, din stilpersonlighet. Hvilken stil appellerer mest til deg? Selv har jeg en ganske feminin stil, mens damen på bildet har en dramatisk stilpersonlighet. Er du også dramatisk? Eller er du mer feminin, kreativ, naturlig, sporty, klassisk eller kanskje city chic? Når jeg gjør stilanalyse, finner jeg alltid kundens grunnleggende stilpersonlighet, og gir henne tips til hvor hun kan shoppe. De fleste kan like mer enn én stil, men det er som oftest én som dominerer. Har du funnet din stilkjerne? Hva er din stilpersonlighet?

Beste hilsen
Marianne

 
Kvinne