Marianne Mac

BLOGG

 

Velkommen til min blogg!

Her deler jeg av mine erfaringer og spennende oppdagelser i en verden av farger, linjer og design.

 
 

FINNER DU VAKRE VÅRKLÆR SOM SITTER PERFEKT?

 
 

Nå titter solen frem, og det er kanskje tid for å fornye vårgarderoben? Er plagg du prøver på i butikken ofte for løse eller stramme i livet? Eller blir de for vide over hoftene? Eller kanskje du som regel må kjøpe en mindre størrelse på overdeler enn underdeler? En av mine egne utfordringer er at topper ofte blir for korte, så jeg får en glippe mellom buksen og toppen. Hva er din største klesutfordring? Når jeg gjør stilanalyse, finner jeg hvilke klær som passer best til akkurat din figur, og gir deg deretter en stilbok der det er krysset av for dine aller beste klessnitt. Etter dette blir det virkelig enkelt å shoppe. Du vet hvor du skal gå, og akkurat hva du leter etter. Du unngår bomkjøp, og har det faktisk gøy i prøverommet!

Med vårlig hilsen fra
Marianne

 
Kvinne