Marianne Mac

BLOGG

 

Velkommen til min blogg!

Her deler jeg av mine erfaringer og spennende oppdagelser i en verden av farger, linjer og design.

 
 

IMAGEKONSULENTEN HJELPER DEG

 
 

Bakgrunnen for denne bloggen er min pasjon for image og identitet, farger og stil. Jeg var 15 år da jeg tok jeg min første fargeanalyse. Siden den gang har jeg alltid vært interessert i å finne den enkeltes farger og stil.

Ved siden av studier i økonomi og filosofi, stillinger i offentlig administrasjon, coaching/foredrag i næringslivet og et svært aktivt familieliv er jeg sertifisert imagekonsulent fra color me beautiful™, USA og Beauty for all Seasons™, og sertifisert personlig stylist fra colour me beautiful™, UK.

Jeg gjør fargeanalyser, stilanalyser, legger makeup, rydder i garderober og går på shopping med enkeltpersoner og grupper. Jeg gleder meg til å svare på dine spørsmål om farge, stil, makeup, garderobe og shopping gjennom denne bloggen. Jeg kommer til å publisere her ukentlig, og ønsker meg aller mest tilbakemeldinger fra deg!

Beste hilsen
Marianne

 
Kvinne