Marianne Mac

BLOGG

 

Velkommen til min blogg!

Her deler jeg av mine erfaringer og spennende oppdagelser i en verden av farger, linjer og design.

 
 

HVILKE FARGER KLER DEG ALLER BEST?

 
 

Din øyenfarge, hårfarge og hudfarge, og komplementærfargene til disse. Dette er dine aller fineste farger, dine signaturfarger. Se nøye etter i godt dagslys, slik jeg gjør med mine kunder ved fargeanalyse. Da vil du finne mange ulike vakre fargenyanser i øynene dine, i huden din, og i håret ditt.

Disse fargene er veldig fine å bruke til klær og tilbehør. Neste gang du skal på shopping, velg da en av disse kledelige signaturfargene til basisplagg som jakker, kåper, bukser, skjørt, kjoler og sko, og til accessoirer som belter og vesker.

Da vil du alltid trives i fargene du har på. Kanskje du har lyst til å begynne allerede i dag? Hva er dine signaturfarger? Ta en titt i garderoben din. Har du klær i dine aller beste farger?

Med fargeglad hilsen fra Marianne

 
Kvinne