Marianne Mac

BLOGG

 

Velkommen til min blogg!

Her deler jeg av mine erfaringer og spennende oppdagelser i en verden av farger, linjer og design.

 
 

ÉN KJOLE TIL JULEBORD, SELSKAP OG JOBB?

 
 

Er du er ute etter en ny kjole? Da er det et godt tips er å velge en du kan bruke til mange ulike anledninger, og helst også til ulike årstider. Hvis kjolen er enkel og klassisk er det lett å få den til å passe til julebordet hvis du velger tilbehør som sko, veske, smykker, og eventuelt belte og hårpynt i en mer glamorøs stil. Eller, hvis du skal i juleselskap, kan du for eksempel velge tilbehør i en farge som passer godt til kjolen og til dine egne farger. Eller du kan bruke kjolen med en jakke/lang cardigan og høye støvletter/pumps når du er på jobb. Hvis du ønsker det, hjelper jeg deg gjerne med å finne den perfekte kjolen til flere anledninger, da jeg har erfaring med å hjelpe damer i alle høyder og fasonger i en av byens aller beste kjolebutikker.

Jeg ønsker deg en strålende dag videre!

Beste hilsen
Marianne

 

 
Kvinne